Subscribe via RSS Feed
Εκτυπώστε το Εκτυπώστε το

Η κατανυκτική λιτανεία του Παστίτσιου



Δείτε σκηνές από τη.. λιτανεία αλλά και ένα εξαίσιο ποίημα εμπνευσμένο από τη ποιμαντορική εγκύκλιο του Πειραιώς Σεραφείμ.

Share

Category: Χωρίς κατηγορία



Σχόλια (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ο/Η Π.Μ. λέει:

    Ό,τι χειρότερο έχουν δει τα μάτια μου. Και, λυπάμαι που θα το πω, ό,τι πιο άστοχο και ό,τι πιο βλακώδες.

  2. Ο/Η Swell λέει:

    Εξαιρετικό video Άγγελε, ένα μεγάλο μπράβο σε σένα και σε αυτούς που είχαν την έμπνευση για την κατανυκτική λιτανεία!

  3. Ο/Η Στρατής Γατελούζος λέει:

    Ήταν η καταλληλότερη απάντηση στο σκοταδισμό των χριστιανών!
    Μπράβο!!

  4. Ο/Η Ούτε θεός ούτε αφέντης λέει:

    Η ευαισθησία και η ανεκτικότητα του προοδευτικού σκοταδισμού στις θρησκείες τελειώνει στην υπεράσπιση του ισλαμοφασισμού, εφόσον δεν έχει πρόβλημα να συμμετέχει σε συγκεντρώσεις με συνθήματα τύπου «Η δημοκρατία και η ελευθερία πεθαίνει, το ισλάμ έρχεται»
    Ο παστίτσιος μας μάρανε και η αισχρή προσβολή της πίστης τμήματος του ελληνικού λαου με απεικόνιση του χριστού με κεφάλι γαιδάρου
    Αν οι ηγέτες της αριστεράς το θεωρούν χιούμορ και κριτική ,κρίμα για την Ελλάδα

  5. Ο/Η mproytos λέει:

    ποιος ισλαμοφασισμος βρε άσχετε; οι καταπιεσμένοι από τις δυτικόφιλες χούντες , οι ξεκληρισμένοι από τους πολέμους της δύσης, στρέφονται στο ισλάμ όταν δεν υπάρχει εναλλακτική (π.χ. στην αριστερά) και στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι έτοιμοι να συναδελφωθούν με τους χριστιανούς ΛΑΪΚΟΥΣ ή όποιους άλλους βρεθούν σύμμαχοι στον αγώνα κατά της καταπίεσης. ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ, όπου αφενός η Ταχρι ένωσε χρισταινούς και μουσουλμάνους απέναντι στην αστυνομία και αφετέρου αποκαλύφθηκε ότι οι ακραίοι σαλαφιστές ενισχύονταν από την Ασφάλεια της αστυνομίας.
    Υπό αυτήν την έννοια, η διακωμώδηση του ισλάμ από τους χριστιανούς ταλιμπάν που δεν κοιτάνε τη δική τους στραβομάρα αλλά κυρίως ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ που ρίχνουν τους άραβες στο μεσαίωνα, είναι πονηρή προπαγάνδα της δήθεν χριστιανικής δύσης. «Είναι απολίτιστοι, κατώτεροι κι επικίνδυνοι άρα να τους κάνουμε πόλεμο»

    Το ισλάμ δεν το στηρίζει κανείς. Τους ισλαμιστές όμως μια χαρά τους στηρίζουμε σαν είναι οι καταπιεσμένοι (ως συνήθως είναι). Το ίδιο και με τους χριστιανούς και με όλους. σημασία δεν έχει η θρησκεία. όσο για τον Παστίτσιο, μόνο λίγοι φασίστες και οι καλοφαγάδες αρχιπαπάδες διαμαρτηρήθηκαν για την «νέα θρησκεία» των πασταφαριανών. και η ΕΛ.ΑΣ. έσπευσε να εξυπηρετήσει με συλλήψεις. Καλόοοοο σκυλακι. η ύπαρξη της Χ.Α. δεν είναι προσβολή καθεαυτή;

    Επιστροφή στην πραγματικότητα επιτέλους….

Αφήστε μήνυμα