Subscribe via RSS Feed
Εκτυπώστε το Εκτυπώστε το

Να γιατί φύγαμε απο το Σύνταγμα



Θαυμάστε το πρωτοσέλιδο του προχθεσινού Ριζοσπάστη. Βρήκαν την λύση για να ξεφύγουν από την πίεση που δέχονται απο μέλη και οπαδούς τους, για την απομόνωσή τους και την άρον άρον φυγή τους από το Σύνταγμα. Έτσι κι αλλιώς εάν γινόταν κάτι θα έλεγαν εμείς το είχαμε προαναγγείλει, ενώ τώρα που δεν έγινε θα πουν ότι με την παρέμβασή τους απεφεύχθη.

Τώρα τι σχέση έχουν τα επεισόδια στον αγώνα του ολυμπιακού με την απεργιακή κινητοποίηση μόνο αυτοί το ξέρουν…

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 22 Φλεβάρη 2011 – αριθ. φύλλου: 10899
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ
Ετοιμάζουν προβοκάτσια στην απεργία

Τα γεγονότα του Σαββάτου, στον αγώνα Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, έχουν σχέση με ομάδες «φιλάθλων» που χρησιμοποιούνται γενικότερα στην κοινωνία, στις διαδηλώσεις, ως ομάδες προβοκατόρων. Πρόβα τζενεράλε τέτοιων ομάδων έγινε το Σάββατο το βράδυ με αποστολή την οργάνωση προβοκάτσιας στη μεθαυριανή απεργία. Η κυβέρνηση ξέρει και έχει την ευθύνη.

Rizopastis.gr

Share

Category: Εσωτερικά



Σχόλια (19)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ο/Η Βαγγέλης λέει:

    Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    και τώρα που δεν μας βγήκε η μπαρούφα του «κατασκηνώνω στο σύνταγμα γιατί το κάναν στην αίγυπτο και ζήλεψα», μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι που ο κόσμος δεν ακολούθησε επειδή διαβάζει ριζοσπάστη!!!!! εμείς για άλλη μια φορά δεν κάναμε πουθενά λάθος…..

  3. Ο/Η Τάσος λέει:

    Ανώνυμε έχεις δίκιο αλλά αν κατάλαβα καλά οι ενναλλακτικές για το κίνημα ήταν δύο: ή στρατοπεδεύουμε στο Σύνταγμα ή πάμε στο μετρό της Συγγρού?

  4. Ο/Η Τάσος λέει:

    Στο ΠΑΜΕ στον μετρό συμπληρώστε «ατσαλάκωτοι»

  5. Ο/Η markos λέει:

    Πέρα από τις διασπαστικές πολιτικές του Ριζοσπάστη, ο Αριστερισμός είναι κακό πράγμα στα γεράματα.

  6. Ο/Η Nikos λέει:

    Μάρκο μου δέν ξέρω άν εσύ γέρασες,πάντως εμείς μετά πο κάθε μεγάλη εργατική κινητοποίηση ξανανοιώνουμε!!
    Ελέγχονται οι πληροφορίες αυτό να οφείλεται στο κοκτέιλ που χρησιμοποιούν στα δακρυγόνα και στο συνδιασμό τους με την επαναστατική (μας)διάθεση.
    Ίσως αυτό να είναι και μια ελπίδα να τα καταργήσουν.
    Σοβαρά τώρα…Η λογική του να λοιδορείται οποιαδήποτε προσπάθεια κλιμάκωσης και όξυνσης της αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση ένα χρόνο μετά το μνημόνιο και μετά απο τόσες απεργίες,σε δύο πράγματα μπορεί να ωφείλεται.
    Το πρώτο είναι η παραδοχή της ήττας.Αυτή η αντίληψη δέν εκπορεύεται μόνο απο τον αστικό συνδικαλισμό,που ποτέ δέν ήθελε τη νίκη,αλλά και απο την ηγεσία του κκε που ποτέ δέν πιστεύει ότι μπορεί η εργατική τάξη να ξεσηκωθεί χωρίς την άδειά της.
    Το δεύτερο είναι η «ξηρασία» νέων ιδεών και δράσεων απο την επαναστατική αριστερά.
    Γίνεται φανερό ότι πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την κλιμάκωση.Η απεργία πρέπει να είναι η κορύφωση της δράσης όχι το αποκλειστικό της περιεχόμενο.
    Σε αυτό το πλάισιο (φαντάζομαι) έπεσε και η ιδέα της παραμονής.Προφανώς με χειροτεχνικό τρόπο,δίχως περιεχόμενο και προετοιμασία. Παρ’ολα αυτά,προτίμησα να παραμείνω όπως και αρκετός κόσμος,ανιχνεύοντας της δυνατότητες ανταπόκρισης,τόσο των απεργών,όσο και εκείνων που δέν απήργησαν,αλλα θα μπορούσε στο σχόλασμά τους,να πλαισιώσουν μία τέτοια πρωτοβουλία.Αυτό μου φαίνεται πιό επαναστατικό(χωρίς να είναι)απο τη φοβία του παμε,που ασθμαίνοντας την κοπάνησε για να μήν δικαιωθούν οι βλακώδεις ισχυρισμοί του ριζοσπάστη.

  7. Ο/Η leο λέει:

    Καμία σημασία δεν έχει το τι θα πει ο Ριζοσπάστης. Αν υπήρχε κλίμα ο κόσμος θα έμενε ή θα ερχότανε, μετά. Αλλά λείπει ο κοινός στόχος,ο ένας και μοναδικός και που δεν μπορεί να είναι το αστείο σύνθημα να φύγει η κυβέρνηση. Για νάρθει ποιος; Η κυβέρνηση του Σαμαρά ή η κυβέρνηση αγροτών εργατών; ΟΙ αντιστοιχίες με την Αίγυπτο είναι φαιδρές και όμως χρησιμοποιήθηκαν.
    Ακόμα κάποια στιγμή η Αριστερά θα πρέπει να ανοίξει το κεφάλαιο των κουκουλοφόρων, «αναρχικών». ΘΑ μιλήσει;

  8. Ο/Η βουρνούκιος λέει:

    Το ΚΚΕ είναι φοβικό απέναντι σε ό,τι δεν ελέγχει. Τσουβαλιάζει την έμπρατκη οργή χιλιάδων νέων και μεγαλύετρων εργαζομένων -η οποία θα αυξηθεί το επόμενο διάστημα- με τους λίγους κουκουλοφόρους/ασφαλίτες/προβοκάτορες…

    Δεν μπορεί να προτείνει κάτι προγραμματικό, ΄πέρα από μια θολή λαϊκή (;;;) εξουσία….

    Εχει και σαν θρησκευτικό/μεταφυσικό πρότυπό του -οσο και αν λέει τάχα μου πως βγάζει μια στάλα ιστορική εμπειρία και συμπεράσματα από δαύτα-τα εκμεταλλευτικά ταξικά καθεστώτα του «υπαρκτού» που δεν πείθουν καμμία εργατική τάξη πουθενά στον κόσμο.

    Ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και το μέτωπο αα, χωρίς πολιτικό σχεδιο και με αλληλοαντικορυόμενες πολιτικές θέσεις, νομίζουν πως με ένα σύνθημα, όσο σωστό και ναναι αυτό, αρκεί για να γίνει της Αιγύπτου. Πουθενά όμως η μηχανιστική αντιγραφή δεν έβγαλε κάτι…

    Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει πολλά πλεονεκτήματα τόσο στον κινηματικό της ρόλο, όσο και στο πολιτικό/προγραμματικό επίπεδο. Εχει όμως και πολλά ακόμα ζητήματα ναλύσει. Παρεπιπτόντως, παρασκευή 25 και σάββατο 26 φλεβάρη, διοργανώνει στην Πάντειο ένα ενδιαφέρον διήμερο με πολλά ζητήματα.

    Η Αριστερά μπορεί τελικά να γίνει μαχητική, εμωτική και το κυριότερο μπορεί να ανασυγκροτηθεί πάνω σε ένα αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα;;

  9. Ο/Η Αθηνά λέει:

    Ορισμένες παρατηρήσεις σε σχέση με τη διαδήλωση στην Αθήνα:
    1. Συγκροτείται όλο και καλύτερα ένα μαζικό, ριζοσπαστικό κίνημα εργαζομένων και νεολαίας παρά τον «υπέρ πάντων αγώνα» που δίνει η αριστερο – δέξια ηγεσία του ΚΚΕ. Αυτό για την παράδοση του κινήματος στην Ελλάδα ήταν σχεδόν αδιανόητο πριν λίγο καιρό. Προσωπικά δεν θα ήθελα να συμβαίνει έτσι γιατί οι ανάγκες των καιρών άλλα επιτάσσουν. Όμως, δεν υπάρχει άλλη λύση.
    2. Το σύνθημα «να φύγει αυτή η κυβέρνηση» είναι αστείο μόνο για όποιον το αποσυνδέει από την πολιτική που εφαρμόζει αυτή η κυβέρνηση και από την δυναμική των εξελίξεων που θα δρομολογήσει αν συμβεί κάτω από την πίεση του λαού. Είναι αστείο για όποιον ζει με τα διλήμματα των μοιραίων «ποιος θα μας κυβερνήσει».
    3. Χθες, στις 23, έγινε κάτι που δεν διέφυγε της προσοχής των τηλεοπτικών σχολιαστών ( τυχαίο;): ότι οι διαδηλωτές δεν διαλύθηκαν από τα κτυπήματα όπως τις προηγούμενες φορές και είχαν την θέληση και την αποφασιστικότητα να φθάσουν στο Σύνταγμα και στη Βουλή. Και έφθασε μέχρι και ο τελευταίος. Αυτό πρέπει να το πάρουν υπόψη όλοι, να συνεννοούνται και να οργανώνονται για να μην αποδειχθούν «μικρά μεγέθη σε πελάγη από μεγάλα λόγια».

  10. Ο/Η διονυσακης λέει:

    ενταξει.ας συμφωνισουμε στο οτι η ηγεσια του κκε ειναι
    φοβικη δεν θελει κλπ κλπ.
    ας ρωτησω εγω τωρα λεμε…
    ο κοσμος ειναι χαζος και ακουσε τον ριζοσπαστη
    ή αλλα λογια να αγαπιωμαστε;

  11. Ο/Η Α λέει:

    Όσα δεν φτάνει το ΚΚ, τα κάνει προβοκάτσια.

  12. Ο/Η geloia pragmata λέει:

    ΦΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ γιατί έχετε τέτοια οργανωτική ανυπαρξία που δεν μπορείτε καν να υλοποιήσετε μία δική σας απόφαση
    ΦΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ γιατί δεν άκουσαν το κάλεσμά σας ούτε αυτοί που ήταν μαζί σας στην πορεία της ξεπουλημένης ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
    ΦΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ γιατί σας έπιασε το κρύο και δεν είστε μαθημένοι στα δύσκολα
    ΦΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Γιατί ο κόσμος γύρισε την πλατη στο τζούφιο σύνθημα «να φύγει η κυβέρνηση Παπανδρέου»(και μετά τί; Να έρθει ο Σαμαράς;)
    ΦΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Γιατί ο κόσμος αρχίζει και καταλαβαίνει ότι η μάχη δεν δίνεται μόνο μία φορά το μήνα στην απεργία αλλά καθημερινά στους χώρους δουλειάς, στα σωματεία, εκεί όπου είστε είτε ανυπαρκτοι είτε χέρι-χέρι με ΠΑΣΚΕ -ΔΑΚΕ κλπ
    ΦΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ γιατί ξέρατε ότι μετά θα είχατε την εύκολη δικαιολογία (την κλασσική δικαιολογία των δυνάμεων του συστήματος από το ΛΑΟΣ μέχρι την ΑΝΤΑΡΣΥΑ) ότι φταίει το ΚΚΕ.

    Αλλά μην χύνετε κροκοδείλια δάκρυα για το ΚΚΕ και το κίνημα.
    Να είστε σίγουροι πως όταν ο λαός ξεκαθαρίσει τι θέλει να κάνει την επόμενη μέρα, αφού διώξει τον Παπανδρέου ή τον όποιο Παπανδρέου τότε το ΚΚΕ θα μείνει αν χρειαστεί όσο χρειαστεί στο Σύνταγμα. Και τουλάχιστον το ίδιο θα υλοποιήσει την απόφασή του.
    Γιατί δεν είναι γελοίο όπως καποιοι άλλοι να καλέσει σε κατασκήνωση και να την κάνει πρωτο-πρώτο με ελαφρά πηδηματάκια.

  13. Ο/Η Nikolas λέει:

    Αγαπημένε gelοia pragmata(γελοία πράγματα)
    Είναι προφανές ότι αγνοείς στοιχειώδη πράγματα.Εάν μικρός έφτιαχνες παζλ,σίγουρα ή το παράταγες στη μέση,ή κάποιος άλλος σου το τελείωνε(μέγα παιδαγωγικό σφάλμα).
    Ξεκινάς σωστά(οργανωτική ανυπαρξία)βρήκες την αχίλλειο πτέρνα,οι γωνίες είναι οι πιό εύκολες στα παζλ.
    Μετά βάζεις ανάποδα το κομματάκι με τη φάτσα του Παναγόπουλου γιατί έτσι σε βολεύει.Έπειτα ψάχνεις-ψάχνεις…και λές τη μεγάλη κοτσάνα(μαλακία μου ήρθε να πώ αλλά κρατήθηκα).Κρυώσαμε και φύγαμε.!!Δέν είχες το κομμάτι με τα δεκάδες χημικά που έπεφταν συνέχεια,γιατί μάλλον στο ζάπειο που κατασκηνώνει τελευταία το παμε δέ ρίχνουν.Δέν σε αδικώ,θερμοπύλες φυλάς.
    Μετά πας στα «εύκολα»,»να πέσει η κυβέρνηση»(και μετά τί; Να έρθει ο Σαμαράς;).Επι καραμαναλή όταν το λέγαμε είμασταν πασοκοι,τώρα ;δεξιοί.Μπέρδεμα.
    Για να μήν χαλιώμαστε,το παζλ το έκανες μαντάρα.
    Όταν λοιπόν ο λαός αποφασίσει να μείνει στο Σύνταγμα,πάμε ένα στοίχημα ότι το κκε θα ανοίγει τις μπάρες στα διόδια των αφιδνών;
    Φίλε και συναγωνιστή,ένα κόμμα που φοβάται τόσο πολύ τον αυθόρμητο λαϊκό αγώνα ώστε να λέει ότι στην «επανάσταση δέ θα σπάσει τζάμι»,όταν η σπουδή του είναι απο το κίνημα μέχρι τον τελευταίο χώρο δουλειάς να διαχωριστεί και να διασπάται κυρίως όπου υπάρχει αριστερά,τότε μάλλον τρέχοντας θα περνά απο το Σύνταγμα πάντα.Τότε κι εσύ κάπου εκεί στην όθωνος θα στρίψεις αριστερά και θα συναντηθούμε.Καλή αντάμωση.

  14. Ο/Η τασος λέει:

    @geloia pragmata
    Ηρέμησε παιδί μου θα πάθεις και τίποτα. Εντάξει, εσείς θα κάνετε την επανάσταση και μάλιστα χωρίς να σπάσει τζάμι.

  15. Ο/Η geloia pragmata λέει:

    @nikolas
    Έγραψες»…Είναι προφανές ότι αγνοείς στοιχειώδη πράγματα…»
    Το ίδιο και εσείς φιλτατε. Το ποστ μου δεν ήταν «ψιχάλα» ήταν «ροχάλα». Τουτέστιν δεν βρέχει…απλώς σας φτύνουν

    @τασοσ
    Δεν ξέρω αν στην επανάσταση θα σπάμε τζάμια, Ξέρω όμως σίγουρα πως όταν σπάμε τζάμια δεν κάνουμε επανάσταση…

  16. Ο/Η katholou geloia λέει:

    @γελοια πραγματα:
    για ρώτα να μάθεις αγαπητέ, ποιοι συνδικαλιστές συμμαχουν με τους φασίστες του «συνδέσμου» σε συνέλευση εργαζομένων στα μμμ, καταγγέλοντας ότι όποιος προτείνει απεργία είναι προβοκάτορας; αυτολεξεί;

    και προσεχε, μη βαζεις το κκε και το κινημα τοσο κοντα στην ιδια προταση γιατι… θα γινει προβοκατσια!!!

  17. Ο/Η Nikolas λέει:

    Χαίρομαι που η αυτοκριτική του κκε δέν περιορίζεται στα ηγετικά κλιμάκια(παπαρήγα για πλουμπίδη)αλλα περιλαμβάνει και τον φίλτατο (@γελοια πράγματα).Όχι όμως κι’έτσι….»Ροχάλα» το ποστ σου.
    Πάντως είσαι σε καλό δρόμο.Όταν όμως επισκέπτεσαι «αντικομουνιστικές» ιστοσελίδες και σχολιάζεις,να είσαι έτοιμος να απαντάς.Ευτυχώς η αυτοκρατορία της υποχρεωτικής αλήθειας ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ(το έμαθες;).

  18. Ο/Η Πολιτης λέει:

    δυο αποτυχημενοι σχεδιασμοι τσακωνονται για το ποιος ειναι πιο αποτυχημενος.
    σαφως και υπηρχε οργανωτικο προβλημα σε οσους θελαν να κατσουν στο Συνταγμα (αυτο ειναι πρωτιστα πολιτικο).
    σαφως και υπαρχει τεραστιο προβλημα στην στρατηγικη του «Κ»ΚΕ.

    για την πρωτη περιπτωση: το οτι δεν εκανες τα αναγκαια βηματα, ακομα και πριν την πορεια, για να υλοποιησεις κατι που δηλωνεις, δειχνει οτι δεν το πιστευεις και πολυ. οτι δεν το υλοποιει συσσωμος ο πολιτικος σου φορεας δειχνει οτι παλι υπαρχει προβλημα. δεν φταιει παντα η επιθετικοτητα του αντιπαλου (αυτη ειναι δεδομενη και διαρκως θα οξυνεται). φταινε και τα δικα σου εσωτερικα κενα!!!

    για αυτους που ανηκουν στην δευτερη περιπτωση τωρα : το οτι ποτε δεν επιλεγεις να δημιουργησεις πολιτικα γεγονοτα (ποτε μα ποτε) και κανεις τα παντα για να τα αποφυγεις, δειχνει και παλι ελλειμα στρατηγικης και προτασης. ή πιο light διατυπωμενο: οτι την δικη σου προταση δεν μπορεις να την υποστηριξεις και επομενως ουτε και να εκβιασεις μεσω αυτης τον αντιπαλο σου. αντιλαμβανεσαι δηλαδη οτι δεν ειναι τιποτα αλλο παρα λογια για εσωτερικη καταναλωση και τονωση. η προταση για «λαικη εξουσια» ειναι τοσο μα τοσο αφαιρετικη και καθολου αιχμηρη. φτανει στα ορια της ιδεοληψιας. κατι αναλογο του «Ευρωπα’ι’σμου» των περιξ του Κουβελη και αλλων «ριζοσπαστικων»- «κινηματικων» μορφωματων.

    τωρα επιχειρηματα του τυπου: δεν αντεχετε στα χτυπηματα της αστυνομιας γιατι σας λειπει η οργανωση δεν εχω κατι να πω γιατι προφανως ανηκουν σε χαμηλου διανοητικου επιπεδου συζητηση. ας αναρωτηθει γιατι ποτε η αστυνομια δεν εμφανιζεται στις πορειες του «Κ»ΚΕ. επειδη προστατευει τον κοσμο του καλα και ξερει η αστυνομια οτι δεν μπορει να κανει κατι ή γιατι δεν εχει εντολες να την χτηπησει? μηπως η ηγεσια του «Κ»ΚΕ εχει δηλωσει εξ αρχης με καθε τροπο (και δεν εννοω αμμεση συνδιαλλαγη με το κρατος ) για το ποιες ειναι οι προθεσεις του? μηπως οι προθεσεις τους ειναι ακινδυνες? μηπως δεν ειναι και το «Κ»ΚΕ απλα αλλο ενα κομμα διαμαρτυριας εδω και πολλα χρονια? μηπως δεν ειναι και ενα απο τα πρωτα κομματα που αναλωνεται στην καταγγελια οποιεσδηποτε λα’ι’κης κινητοποιησης (αποτυχημενης ή μη. με προδιαγεγραμμενη την αποτυχια της ή μη)? ποσες φορες εχει «δανεισει» στους τηλεοπτικους εισαγγελεις την επιχειρηματολογια του για την σπηλωση των κινητοποιησεων που δεν ελεγχει?

    ΥΓ: μπορει στις εξεγερσεις και τις επαναστασεις να μην ειναι αυτοσκοπος η συγκρουση (και οτι συνεπαγεται αυτο οργανωτικα: σπασιματα τζαμιων, πετροπολεμος κ.τ.λ) αλλα τι να κανουμε παντα θα υπαρχει η συγκρουση. η υπαρξη της δεν ειναι η ουσια αλλα το φαινομενο μιας κοινωνικης διεργασιας. ετσι και στην Αιγυπτο οχι μονο σπασανε τζαμια, οχι μονο ξυλωθηκαν δρομοι για πετροπολεμο αλλα ειχαμε πολυ πιο οξυμενες μαζικες συγκρουσεις με την κρατικη καταστολη. το ξεχναει το «Κ»ΚΕ αυτο?
    ο κοσμακης δεν εβγαινε με γαρυφαλλα ουτε κραταγανε τον ριζοζπαστη με τιτλο «ζητω η λαικη εξουσια». και κυριως δεν θεωρουσε πρωτιστο το ερωτημα «σπαμε δεν σπαμε τζαμια». αλλα πεφτει το «καθεστως εκτακτης αναγκης ή δεν πεφτει».,

  19. Ο/Η pantatetoia λέει:

    Το να μή σπάσει τζάμι στην επανάσταση είναι τόσο βέβαιο όσο και το να βάψεις αβγά κλάνοντας(περδόμενος ήθελα να πώ).
    Η τακτική του «ότι δεν ελέγχω το αποφεύγω» είναι γνωστή αλλά μην το παρουσιάζουμε λες και έσπρωχνε το ΠΑΜΕ τον κόσμο απο το Σύνταγμα.
    Για όσους συμμετέχουμε στα συγκεκριμένα μπλοκς είναι μεγάλη η απογοήτευση που ούτε στάση δεν κάνουμε αλλά τον παίρνουμε «φυτίλι τον τον χαλικόδρομο» (που λέει και ο πιλάλας) χωρίς καν να δώσουμε το στίγμα της δυναμικής ενός τόσο καλά συγκροτημένου με ξεκάθαρη θέση μπλόκ. Πιστεύω κι εγώ οτι ποτέ δεν θα επιλέξει η ηγεσία του κκε να κινηθείι παράλληλα με κάτι που δεν ελέγχει, αυτό όμως μετά απο τόσα χρόνια στους δρόμους δεν με συντάσει με τον χαβαλέ της ουράς της ΓΣΕΕ, σίγουρα ούτε με τους κουκουλοφόρους.
    Το αίτημα για γενική απεργία διαρκείας είναι θεωρώ το πλέον ρεαλιστικόστην παρούσα φάση και είναι μεγάλη η ευθύνη του ΠΑΜΕ που δεν το προωθεί (για τους πασοκοτσολιάδες τους νυκοκυραίους και τους χαζοχαρούμενους δεν τρέφω καμία ελπίδα να εμπνεύσουν, ούτε καν να εμπνευστούν κάτι παρόμοιο) μετά απο αυτό το βήμα μου φαίνεται πιο ρεαλιστικό να υπάρξουν πραγματικά συμπεριφορές αντάξιες των μεγάλων απεργιακών κινμάτων του παρελθόντως και γιατί όχι με νέες μορφές απο το μέλλον.
    Στην παρούσα φάση καλή η κριτική καλύτερη όμως η οργάνωση.

Αφήστε μήνυμα